11 mars 2018

Our Satuerday

Igår förmiddag så åkte vi upp till lugnet och skidstadion. Där anordnades Barnens Skidspel som alla våra barn var med och deltog i. Så himla mysig grej! Vi var på det när vi var uppe för ett par år sedan också. Ett jättekul arrangemang som de har varje år. Alla barn är välkomna att delta. Har man inga egna skidor finns det till och med så att man får låna.

Det finns tre olika sträckor för barnen att välja på att åka. Hugo, Leah och Nayla åkte den långa sträckan, på en och en halv kilometer, medan Lionel åkte den kortare.


Inne på området på väg till starten. Barnen tyckte det var väldigt roligt att få åka på samma stadion där världseliten brukar tävla:-)


Tre peppade barn innan de skulle ge sig iväg ut i spåren!


Det var en hel del barn som åkte men det blev ändå aldrig speciellt trångt. De kämpade på så himla bra alla barnen där ute i spåren!


Det fanns såklart även ett stopp för vätskepaus:-)

Jag och Pontus skulle hänga på de stora barnen när de åkte. Det blev världens svettigaste och jobbigaste power walk. De åkte mycket snabbare än vad jag trodde på sina skidor och dessutom var det rätt jobbigt att gå bredvid i snön. Det gick liksom inte att gå, man bara sjönk ner hela tiden. Det var väldigt mycket barn så kändes bäst att gå med runt banan om någon av dem skulle trilla/bli ledsen eller liknande. Men de drog i från både Pontus och mig och de klarade sig väldigt bra ändå:-)

Barnen fick varsina medaljer när de kom i mål och även något att dricka. Vi hade tur med vädret som var helt perfekt. Några minus grader och uppehåll från snöandet. Det är ju riktigt bra väderförhållanden för skidåkning:-)

Efter målgång så ville alla barnen gå och prova på backhoppning. Hugo testade det sist och det har pratats om det ända sedan dess. Leah för att hon då var för liten för att prova, men så gärna ville, och Hugo har pratat massa om det då han tyckte det var så himla kul.

Den här gången fick de dessutom prova i en riktig backe. Sist var det mer som en hoppställning Hugo fick prova att hoppa från.


De framåtlutande pjäxorna på och med skidorna i högsta hugg!


Pontus följde med och stod där uppe med barnen och jag tog emot dem där nere.


Leah ramlade när hon åkte första gången och det satte sig på humöret... Men hon tog sig upp och testade en gång till och då gick det jättebra!


Det gick så bra att en journalist lyckades fångade hennes hopp på bild och frågade om han fick ställa några frågor och ha med i tidningen. Så i början av nästa vecka kommer Leah (och även Hugo) vara med i dalademokraterna. Spännande, spännande:-)


Hugo hoppade flera gånger och hade nog kunnat fortsatt och hoppat ännu mer. Roligt ändå när de får möjligheten att prova på en rätt så udda sport som backhoppning.

Efter det var barnen rätt trötta så vi åkte hem till Jennie och Erik för att käka lite lunch. Därefter åkte Pontus och jag för att städa ur lägenheten då vi skulle åka hem på kvällen.


Insåg att det inte fanns nån bild med mig på knappt så knäppt av den här lite snabbt innan vi skulle åka iväg och äta middag.

Lördagens middag intogs nämligen på en restaurang som Jennie bokat bord på. Barnen åt gratis med sällskap av betalande vuxen så det passade ju oss perfekt. Jag beställde in hjortkött (vet inte om jag ätit det tidigare?) vilket var supergott!



De hade till och med oxfilé på barnmenyn som Hugo tog. Det är ju inte ofta såna rätter finns att välja på för barn. Det tyckte jag var ett stort plus! 

På kvällen sen spelade vi ännu mer sällskapsspel innan vi laddade upp för mellofinalen! Dekorerade fint med glitter och hade köpte massa gottis att äta på till.

Alla barnen orkade hålla sig vakna och se hela finalen. Tyvärr vann ju helt fel låt. Alltså helt fel låt. Jag kunde tänka mig vilken låt som helst men inte Benjamin och så var det han som vann. Ingen av oss som kollade höll på honom så det var lite surt. Sån himla slätstruken låt! Inget speciellt framträdande var det ju heller? Nej fy... 

Så efter finalen sa vi hejdå och satte oss i bilen och började vår resa hemåt. Hade planerat att bytas av och så för att orka köra hela vägen. Fast Pontus kände sig så pass pigg att vi aldrig behövde byta av varandra. Gick väldigt smidigt att åka hem och skönt att vakna upp i sin egen säng. Nu har vi hela söndagen här hemma istället för att stora delar av dagen skulle gått åt till att bara åka hem. 

Barnen har innebandy idag och jag ska träna. Försöka packa upp och tvätta allt som tvättas ska med. Japp, bara och hugga tag i allt igen efter en jättebra helg iväg på vift:-) 



//Sofie 


1 kommentar:

Chang Hong Lee sa...

Welcome to DR Fady's Temple Where Imposibility is very possible.DR FadyTemple is known for its unique nature, honesty and integrity. Dësen Tempel ass eriwwer, 10 bis 15 Joer al a mir bleiwen déi selwecht Plaz. An ech hunn Frënn iwwerall op der Welt, déi dës Tempelen geseent hunn, Beweiser op Beweiser.Den Tempel ass 100% assuréiert Servicer sinn 100% assuréiert a wéi Beispiller exzellent:

(1) Léift Magie fir den Ex-Frënd 100% sécher ze verbannen.
(2) Zauber fir e Frënd unzezéien sinn 100% sécher.
(3) Ritualen vun Ruhm 100% sécher.
(4) Schéinheet Magie 100% sécher.
(5) Déi ultimativ Magie vun der Zerstéierung ass 100% sécher.
(6) Zauber fir finanziell Hëllef 100% sécher.
(7) Packagen fir Nuechten a schloflos Nuechten 100% sécher.
(8) Package fir Gebuert an Mo Hëtzt 100% sécher.
(9) Déi komplett Magie vum Spouse Bond ass 100% geséchert.
(10) D'Magie vun der Herrschaft ass 100% sécher.
(11) Magic fir Büro Promotioun 100% sécher.
(12) Zauber fir HIV 100% sécher.
(13) Package vu Kriibspatienten 100% geséchert
(14) Déi mächtegst Magie vum Schutz géint all Fluch oder béise Geescht ass 100% sécher.
(15) De Geescht vum Kommandant Kirikas ass 100% sécher.
(16) Déi demonesch Magie vun der Lotterie vu Gléckszuelen (déi mächtegst) ass 100% sécher.
(17) D'Magie vun der Loyalitéit ass 100% sécher.
(18) PREVENTION, De Ritual vu Präventioun a Reflexioun ass 100% sécher.
(19) Ewechhuele vu Blockaden 100% sécher.
(20) Liewen am längsten Liewen am meeschte, Mächteg Ritual mat samtomi (permanent). 100% sécher.
(21) UNLIMITED RITUAL ABONNEMENT Prognosen, Ritualen 100% sécher.
(22) E Ritual vu Kraaft a Gréisst 100% sécher.
(23) Mächteg Magie vun Trennung 100% sécher
(24) STERK SEXSEX / Besser Sexliewen / Gitt net opgeregt an Dir sidd ëmmer an der selwechter Routine 100% sécher.
DR Fady Servicer si ganz authentesch, Äert Gléck ass meng Prioritéit. D'Zeegnes war op Iech all gewaart. Wëllkomm zréck op DR Fady's Magic Temple
Dir kënnt him kontaktéieren Email: drfady720@gmail.com
Oder Dir kënnt him WhatsApp schécken @ +2349039422406.