29 september 2007

Styrka

Vad är det?
Är det när Magnus Samuelsson drar en flera tusen kilo tung lastbil? eller då Bamse dricker av sin honung och blir stor och stark så han kan rädda sig själv och lille skutt från fara? Är det när man vågar hålla en Power Point presentation för 545 personer, trots sin scenskräck? eller kanske är det när man är på gymmet och tar 30 kilo i bänkpress (Jo, jag kände mig faktiskt rätt så stark efter att ha lyckats med det:)?

Nej, styrka är när du bestämt att hundar inte ska få ligga i sängar och soffor, och speciellt inte om det är din egen hund. Men när klockan är två på natten och man vaknar av lite försynt gnällande nere vid sängen och en åtta veckor gammal faltcoated retriever valp står och vill komma upp till dig och du står emot! det mina vänner det är stryka, jävlar vad stark man känner sig efter en sådan natt! (eller snarare utmattad av att inte fått sova ordentligt men men, detaljer:P)

PS: Hannah jag kommer snart att lägga ut bilder på det lilla underverket lugn bara lugn, men jag ska bara sitta vid datorn hemma först och inte sitta och slappa vid den som vi har på jobbet som jag gör nu:P

Inga kommentarer: