01 januari 2014

Bra julklappar

Den här julen fick barnen så många fina och bra julklappar. Mest sånt som de själva önskat sig men även sånt som de behövde:-)

Leksakerna har det lekts med hela tiden. Och inte bara några av leksakerna utan alla har verkligen varit uppskattade. Leah har suttit med sin Hello Kitty dator varje dag, legot har roat både barnen och föräldrarna i huset, kläderna de fick har redan används flera gånger, de nya sängkläderna är invigda, riddarborgen är också en favorit och Leah älskar sin nya Pippi väska som hon trycker ner både det ena och det andra i. För å inte tala om alla fina spel de fått! Vi spelar mest hela dagarna här hemma. Och Hugo är så glad för sin nya cd-spelare som han lyssnar på godnattsagor på varje kväll.

Förra året var verkligen ett bra julklapps år. De fick så himla mycket julklappar men det var verkligen bra klappar allihopa.

Något annat barnen leker mycket med är leksaksservicen med pippimotiv som Leah fick av sin morbror. De har tebjudningar mest hela tiden för både sina föräldrar, gosedjur, dockor, riddare, leksaksfigurer...

Så tack till alla snälla fina som gett våra barn dessa suveräna julklappar. De är mycket uppskattade här hemma kan jag lova:-)

//Sofie

Inga kommentarer: