02 januari 2014

Träningsproblem

Mitt träningsproblem skulle kunna vara att jag inte tränat på flera veckor men tro det eller ej så är det faktiskt inte det jag syftar på.

Jag sa ju upp mitt medlemskap på mitt gym då jag tyckte det blivit sämre. Sämre som i slitna lokaler och maskiner. Personal som inte var särskilt kunnig och dåliga öppetider. Min plan var att köpa nytt gymkort så fort mitt gamla gått ur men då åkte jag på och blev sjuk och sen ja ni vet.

I alla fall nu vet jag inte hur jag sak göra. Vilket gym jag ska välja. Var så säker på vilket jag skulle välja men sen har jag hört från flera håll att om man vill gå på pass där (som jag vill) så måste man boka så långt i förväg för att kunna få plats. Och att träna där efter kl 16 är helt värdelöst tydligen då det är knöckafullt med folk så man bara får vänta på att maskinerna ska bli lediga. Inte vad jag vill.

Finns ett annat nyöppnat gym men det känns mer för folk som bara vill bygga muskler samt finns det inga pass att gå på där. Ett fjärde gym finns också men det ligger i helt fel men det kanske skulle kunna vara något? Usch jag vet inte!

Jag vill ju ha ett gym och gå till så jag kan styrketräna ordentligt. Min nacke och axlar behöver verkligen det.

Nepp kanske skulle satsa på att komma i bra löparform? Sa ju häromdagen att jag skulle springa en sväng men det blev inget av det. Imorgon kanske? Ja så får det bli. Kan jag ju fundera på vilket gym jag ska välja också under tiden.

Det blir nog bra.

//Sofie


Inga kommentarer: