22 augusti 2018

Besök av tidningen

Vilken dag! Tanken var att dra igång storstädning här hemma när jag kom hem efter jobbet. Men jag hade glömt att Pontus skulle iväg på ett extra jobb ikväll och sen upptäckte vi att Leah vuxit ur sina gympaskor hon har på idrotten. Så istället för städning blev det en tur in till stan för att inhandla nya.

Ett sätt man märker att barnen blir större är inte bara att de växer ur skorna utan även att skorna blir dyrare och dyrare för varje år som man måste köpa nya. Fy ja, men nu har hon ett par bra skor att använda både till idrotten och till innebandyn sen i höst.

Blev en del andra ärenden uträttade med innan vi for hem för att laga till middagen. När jag står och lagar mat ringer Pontus och säger att vi ska få besök av en journalist från Tranås tidningen. Han skulle komma om tio minuter.

Pontus mailade lite kort till dem om hela den här situationen med skolskjutsen som varit och fortfarande är. De var jätteintresserade av att komma och ställa fler frågor och såklart även ta en bild. Jag kastade mig upp och slängde på mig ett par andra kläder och kletade på lite mascara lite snabbt. Jag stod i myskläder, rufsigt hår och helt osminkad. Var inte riktigt beredd på att vi skulle få sånt besök.


Hoppas artikeln blir bra och att det kan hjälpa. De skulle kontakta kommunen imorgon för att få deras syn på saken så artikeln kanske kommer i tidningen på fredag. Lite nervöst för hur de skriver, men hoppas som sagt att det blir bra.

Nu ska den här människan ta och sova. Imorgon ringer klockan alldeles för tidigt få jag börjar redan 06.00...

//Sofie


Inga kommentarer: