13 december 2013

Lucia och fredagen den 13:de

Vilken kombination. Men ska väl förhoppningsvis överleva denna dagen också:-)

Firade ju Lucia med barnen på deras dagis i onsdags så känns inte så speciellt idag direkt. De var förövrigt väldigt fina och duktiga när de sjöng.

Hugo tog i från tårna och sjöng högst av alla. Flera ur personalen som sagt att Hugo är så duktig på att sjunga och tycker om musik. Tyvärr inget vi märkt av. Försökt få in lite mer musik här hemma men då är inte Hugo så superintresserad precis. Kanske är annorlunda på dagis, där vågar han släppa loss:-)

Det är något speciellt med barn som sjunger så där fint tillsammans, vare sig det är luciatåg, sommaravslutning eller vad det nu kan vara. De är så fina allihopa och vad som helst kan hända. Värmer i mamma hjärtat när de är så duktiga och fina som står där framme. Den känslan är speciell det håller nog alla föräldrar med om.

Är lediga idag och på förmiddagen nu ska vi iväg och leka med barnen Renvaktar-Qvist. Sen ska Hugo och Leah få sova över hos mormor och morfar för ikväll blir det julbord för Pontus och min del. Pontus femte julbord (typ) för i år och mitt första. Ska bli trevligt och roligt att träffas allihopa igen.

//Sofie

Inga kommentarer: