02 december 2013

Skulle ni behållt det?

Idag var jag å köpte ett bord och en liten soffa till Leahs rum  ia facebookloppisen. Jättegulligt litet bord och soffa men inte så billigt så jag tvekade först om jag skulle köpa men efter att ha lyckats pruta rätt bra på det så slog jag till. Även att jag tyckte det var dyrt fortfarande då 500 kr är mycket pengar för mig.

När jag kommer å ska köpa bordet så sitter det fast en vaxduk. Frågar tjejen som säljer om vaxduken går att ta bort då den inte alls var särskild snygg och ja det skulle inte vara några problem.

MEN! När jag kommer hem och tar bort den där vaxduken så ser bordet ut så här under! Inte ett ljud har hon sagt om det, tyckte det var så ful stil av henne.
Försökte nå henne via Facebook igen men såklart inget svar. Men jag hade fått hennes mobilnummer så provade å ringa från min mobil. Inget svar. Väntade en stund å ringde sen från hemtelefonen och då fick jag napp! 

Hon tyckte inte det var något konstigt alls. Hon hade ju sagt att barnen lekt med det å då får man ju räkna med att det är såna fula märken. Jo visst men då säger man väl det! Jag vill inte betala 500 kr för det så efter mycket prat gick hon med på att jag ska få lämna tillbaka det. Ska dit imorgon. Intressant å se om hon är hemma då.

Alltså hade ni behållt det? Visst jag skulle kunna köpa en snygg duk å ha på eller måla över men det är jag inte så sugen på när jag betalt så mycket pengar.

Ja jag vet att bildkvalitén suger men det är vinter å mörkt samt taget med mobilen...

//Sofie

1 kommentar:

Kusin sa...

Verkligen inte när det kostar så mycket! Vilket skämt..

Klart du ska ha pengarna tillbaka. Inget snack om saken. Du kan hitta bättre för dom.