04 december 2013

Nya kuddar gör en lite lyckligare


Fyndade dessa fina kuddar för endast 25 kr styck! Blev lite kär i dem och jag när jag såg hur billiga de var så blev jag störtförälskad:-)

Kanske inte så vintriga men jag är ju en mer vår och sommarmänniska när det kommer till både årstiderna och inredning.

Jag tycker om kuddar. Fina prydnadskuddar kan man ha många av. Man får bara passa sig så det inte blir för många. Lagom är ju bäst som ni vet.

Nog om kuddar mer om mig.

Jag har jobbat hela dagen. När jag hämtade barnen på dagis var båda två helt till sig och hade bestämt att vi skulle baka lussekatter. Inte vad jag var sugen på men var ändå tvungen att stanna i mataffären och handla så kunde ju lika gärna handla till baket då också.

Men det blev inget bak. Mamma Sofie glömde ju såklart en ingrediens (faktiskt helt omedvetet) så det blev mellis och filmmys istället. Passade mig och mitt hostande rätt bra. Ringde vårdcentralen idag men såklart måste jag återkomma imorgon då de hade fullt upp idag.

Jaja jag ska snart hoppa i säng så jag har energi till att jobba imorgon med. Helst skulle jag vilja gå ut på en promenad med Poker i de fina kvällsvädret men det är ingen idé. Jag börjar bara hosta direkt och får sen värsta hostattacken. Saknar att kunna röra på mig ordentligt. Ingen träning och inga promenader på tre veckor nu. Det suger lite faktiskt men mest så suger det att hosta så mycket.

Hopp i säng var det ja.

//Sofie

Inga kommentarer: