26 december 2013

Nästan 30.000 bilder

Som vi (eller det är ju 98% av gångerna jag som hållt i kameran) tagit sen 2005. Men de flesta av bilderna är tagna efter 2008 av någon anledning:-)

Iallafall idag hände något hemskt. Upptäckte att något av barnen (eller båda två) varit i lådan där jag förvarar vår externahårddisk. De måste ha letat efter något så var på de bara slitit ut hårddisken och slängt den i golvet. Hårddisken innehållande samtliga bilder vi (jag) någonsin tagit. Jag bara tjöt. Usch vilken panik jag fick när det bara skramlade om den när jag tog upp den från golvet.  Precis där var mina barn väldigt mycket bortskänkes...

Pontus lyckades sätta ihop den lite tillfälligt så vi kan föra över bilderna till datorn om nu hela hårddisken får för sig att inte vilja starta något mer. Men fy! Ja jag vet att man ska spara allt på två ställen men det är ju lättare sagt än gjort. I mitt fall. Måste väl bli bättre på det. Något annat jag måste bli bättre på är att framkalla bilder. Det får bli mitt projekt imorgon. Lär ju ta sin tid och gå igenom bilder från flera år men skönt och få det gjort!

//Sofie

Inga kommentarer: