08 augusti 2007

Linköping!!:)

Kära gamla Linköping, det var ett tag sedan som vi sågs men i tisdags så gjorde jag och Pontus ett litet återbesök till denna ljuvliga stad:D Pontus hade en tandläkartid klockan åtta på morgonen så vi åkte redan vid 6 från Oskarshamn..trött var man men det gick bra ändå;) Efter tandläkaren så fördrev vi tiden bäst vi kunde fram tills klockan blev tio och vi äntligen kunde gå i affärer!!! shopping blev det... köpte två par jeans inne på BikBok för endast 100 kronor styck, billigt värre=) även från indiska kom vi ut med lite kassar.. sen var vi en sväng på Sveriges helt klart bästa H&M butik och shoppade lite kläder till Pontus ponken som behövde en hel del nytt:) och så köpte jag mig ju ett par nya älsklingar, och denna gång kom de från DinSko och var vita med en hög klack på, såå snygga!! ska lägga ut en bild på dem senare.. ;)
Efter en heldags shopping och tandläkarbesök så var vi så trötta när vi skulle hem att vi stannade vid en rastplats straxt innan Kisa och tog oss en tupplur innan vi fortsatte vår färd mot Oskarshamn:)

1 kommentar:

Hannah sa...

Kräver en bild på skorna! ;)

Jag har beslutsångest: ska jag köpa de röda pumpsen eller inte?? (Okej, varför frågar jag dig när jag vet vad svaret blir?) :P