02 augusti 2007

Jobb jobb jobb...

...bra att ha men inget skoj då alla andra är lediga. Pontus han åkte hem till Asby i onsdags morse för att vara med på sommaveckan och ro (BOXHOLM VANN FÖRSTA RODDEN, YEAS!!!) så nu är man själv här nere fram tills söndag.. jobbade onsdagen men är ledig idag, fast sen är det jobb, jobb, jobb, jobb (alltså fredag, lördag, söndag och måndag:P) det är lite segt att var ensam här nere och vara ledig när man inte känner något folk ännu, det är lätt att man bara gör det gamla vanliga hela tiden: terra kompisar i telefon, sitta vid datorn, glo på alla dåliga förmiddags såpor som går på TV, promenera en sväng, försöka laga sig lite mat som inte alltid lyckas bli så god, etc...det blir lite små tråkigt efter ett tag, så då uppskattar man att man ska i väg till jobbet och iallafall verka gör något nyttigt:P

Men det allra värsta med att sitta här nere i mörka småland just nu är: SKÄNNINGE MARKNAD!! Jag har inte missat en enda Skänninge marknad i hela mitt liv så det känns lite tomt att inte vara där nu.... Så alla ni som ska dit i år lova mig att ni får skoskav, shoppar strunt saker och festar åt mig också är ni snälla!!:)

1 kommentar:

Hannah sa...

När du ändå sitter vid datorn och slöar: du vet vad du ska maila till mig! Jag väntar otåligt.. ;P och Boxholm hade inget damlag i år, ska vi ställa upp nästa år? ;)