18 augusti 2007

Liten uppdatering...

Kanske vore på sin plats, var ju ett tag sedan som jag skrev..fy skäms men men nu gör jag ett försök för att kunna knåppa ihop något=) Nu sitter jag på jobbet, och ojoj vad jag jobbar och sliter haha.. nae vars vi har allt fått mer och mer att göra på jobbet så man får njuta av de små lediga stunderna!! och hör å häpnad jag fick min lön tidigare i veckan, jo ni läste rätt!! efter hur mycket krångel som helst så fick jag den äntligen, och vad passar väl bättre än att fira det med att shoppa lite skor, det bli några..=) men sen så ska ju allt annat tråkigt (dock så nödvändigt) betalas så jag får väl se hur mycket det blir över till skoj.. :P Fick ju även tillbaka på skatten, vilket också var efter längtat, det är verkligen inte lätt att vara fattig. Jag lideröver de hemlösas situation i samhället, eller hur Hannah:D

I morgon så är det min sista semestervikarierande dag *snyft* så sen vet i tusan vad som händer...men de har sagt att folk behövs det alltid här så det är det som jag hoppas på mest i höst, får se vad som händer i vår sen..den tiden det problemet, som man alltid sa om kommande prov/inlämningar i skolan:)
Jag har faktiskt trivts jättebra här i sommar och med alla vikarier, GO SYRENEN!! haha
så jag hoppas jag får komma tillbaka och träffa alla goa pensionärer igen, och att ingen hinner dö innan dess.. det måste ju bara tilläggas inom detta yrke, tyvärr.. eller det beror kanske på vilken pensionär,eller nej det var lite elakt skrivet, och om ni nu undrar så står jag för mina fel tankar så det är därför jag inte orkar sudda ut det i texten:P hihi nej nu får det räcka för i dag men jag lovar att jag ska bli bättre på uppdateringar i fortsättningen!!!

Ciao Amigos!!

1 kommentar:

Hannah sa...

Speciellt de hemlösa i Tallin, eller hur var det? ;-) och du, gå in på http://www.shoewawa.com !! Du kommer älska den sidan! =)