17 januari 2021

Skridskopremiär!

Hugo har varit mycket piggare sista dagarna. Det vände i fredags då mådde han mycket bättre och igår var han precis som vanligt igen. Så skönt! Pontus tog med Hugo så han fick göra ett covid-test i veckan för att vara på den säkra sidan. Det är väldigt stor smittspridning här i stan just nu. Vi trodde inte att det var det han hade (känner ju igen hans symtom sen tidigare gånger han varit sjuk) men man vet ju aldrig och så fanns det passande nog lediga tider så de åkte och tog ett test. 


Svaret kom idag och det visade att det inte var någon corona han hade. Skönt med frisk unge och igen och skönt att testet var negativt. 


Hugo blev jätteglad för nu kunde även han följa med och åka skridskor med Minna. 


Ideella krafter har varit snälla och spolat en isplan i närheten där de bor så vi packade med oss skridskorna och åkte dit. 



Minna håller på och lär sig att åka på sina alldeles nya rosa skridskor. Det är ju inte lätt i början när man ska lära sig. Jag upptäckte även rätt snart att det var lättare att lära ut när inte jag stod på skridskor. Blev lite mer stabilt då:-) Barn lär sig ju fort så snart kommer Minna också åka skridskor utan problem. 



Hugo körde på för fullt han med. Tror de har saknat att inte kunnat åkt skridskor på så länge. 


Efter att vi åkte klart så gick vi hem och värmde oss. Det blev sminkstudio i vardagsrummet där alla blev stylade och sminkade av varandra. 



Ja se så fin jag blev! Det var bara ett mindre helvetet att få bort det sen. Jag har gått och sett lite rosa flammig ut i ansiktet hela dagen. 


Efter lunchen så åkte vi förbi för att säga hej till några andra kusiner. Den här bruden och hennes systrar. Tilde är så himla go! Världens finaste och snällaste ögon har hon fasters hjärta <3 


Lykke har precis knäckt koden med att kunna ta sig fram så henne var det fart på. Tur man har storkusiner som kan ha koll på en då:-) 


Jag tog mig en liten promenad för att få storasystern att sova middag en stund. Hon var inte så värst svårsövd. 


När vi kom hem sen var jag så trött, så trött... La mig på sängen och läste en stund men höll på att somna så då fick jag panik på mig själv. Packade in Ebbe i bilen och drog in till stan för att gå en promenad och försöka piggna till. Och det gjorde jag. Det var riktigt skönt att komma ut och gå en timme i den friska luften. Det piggnade jag verkligen till av. 


Var även förbi och handlade några grejer på Willys. Som alltid. Willys är mitt andra hem känns det som ibland. 


Ätit middag och nu kom tröttheten igen så jag ska alldeles straxt gå och börja göra mig redo för natten. Imorgon är det vardag igen och klockan ringer tidigt igen. Suck, hur kan helgerna gå så himla fort? Älskar att få vakna av mig själv och slippa ljudet av alarmet. Det är en underbar känsla som tyvärr inte inträffar så många gånger på en vecka... 


//Sofie 

Inga kommentarer: