02 maj 2024

Första Maj Välkommen!

Nu är vi alltså inne i maj, så underbart! Särskilt eftersom vädret visar sig från dess bästa sida. Då älskar man maj lite extra mycket. 


Denna dag så hade jag inget planerat. Var förbi Cissi en sväng och därefter åkte jag och hämtade Majken och Lykke för lite häng.  


Vi började vårat häng med intag av lunch. En åt två tuggor på en hamburgare, en annan åt nuggets med inte pommesen och en tredje åt upp alla sina köttbullar. 


När magarna var fyllda med mat så maxade vi det fina vädret med lekparkshäng. Bästa lekparken finns i Östanåparken här i stan. Långt från trafik och massa kul att leka med. 


Både för små och större personer. 


Gick även "Barnens naturstig". 


Här finns massa spännande djur och information att läsa om dem. 


Roligaste var lodjuret helt klart. 


Vi åkte sen hem en sväng och chillade en stund innan vi packade in oss i bilen för att åka och se Hugo spela match. 


Majken och Lykke hittade återigen lekkamrater så dem såg vi knappt till. 


Matchen var jämn men rätt som det var låg de under med 0-2. De lyckades vända till 2-2 men tyvärr fick de andra in ytterligare 2 mål så det blev en förlust den här gången. 



Efter match skjutsade jag och Leah hem tjejerna och sen åkte vi hem och käkade middag som Pontus fixat. Resten av kvällen blev väldigt lugn. Kändes precis som en söndagskväll. Man blir helt förvirrad när man är ledig en dag mitt i veckan. 



//Sofie

Inga kommentarer: