07 maj 2024

Jävla måndag

Vilken jävla måndag rent ut sagt. Vaknade arg av att djuren levde rövare (som vanligt). Hade tänkt åka och träna men hade sovit så dåligt så jag hoppade det. Men med tanke på Ebbe och Kajan så hade jag lika gärna kunnat åkt och tränat för sova blev det ändå inget med. Och humöret blev inte bättre av att det var fem grader ute och spöregn...


Lägg där till tågstrul så har du en hemsk måndagsmorgon. Blev över en timme sen till jobbet pga. signalfel som satte stopp för hela tågtrafiken. Upptäckte även att jag glömt ta med mig någon my bok att läsa. Jävla skitmåndag rent ut sagt. 


Körigt på jobbet och sen hem igen med ett tåg som faktiskt gick när det skulle, kors i hela taket! 


Hann bara hem och vända för sen skulle jag, Pontus och Hugo på handledarutbildning på körskolan. 

Jag var så himla glad efteråt. Glad för att jag (förhoppningsvis) aldrig mer kommer behöva göra det här igen. Så enormt tråkigt och segt. Höll på i över tre timmar och klockan gick i slowmotion när vi satt där. 


Var inte hemma förrän halv nio på kvällen och då uppskattade jag det här med att ha stora barn lite extra mycket. Leah hade fixat middag till oss så det fanns mat när vi kom hem. Helt klart dagens bästa denna annars rätt röviga måndag. Hoppas på en bättre vecka. 



//Sofie 

Inga kommentarer: