12 juni 2007

För vi har tagit studenten- eller iaf Jennie:P

Kom hem från Falun i söndags, efter en intensiv helg. Åkte med Jennies moster Suzanne och kusinerna Tina och Fredrik upp på torsdagkvällen. Hennes andra släktingar fick bo i en hyr lägenhet, fast jag fick sova hemma hos familjen Rosensten/Johnsson, sicken lyx hahaha=)

När vi kom upp till Falun var vi en sväng och hälsade på Fredriks kompis som jobbar på City Gross där, Daniel heter han om jag inte kommer ihåg helt fel.. därefter åkte vi hem till Jennie där det som sagt bara var jag som sovöver:P efter flera förberedelser inför den stora studentdagen, så kom vi tillslut i säng.

På fredagen var det Jennie som var tvungen att kliva upp i grynningen, fast vi andra fick ingen sovmorgon heller precis.. vi fixad i ordning med allt och köpa lite blommor etc. Kollade på utspringet som var vid klockan tolv, de sjöng såå fint allihopa:) På kvällen så var vi först hos Jennies klasskompis Sara och hennes kille med flera och förfestade lite, kändes lite mobbat att vara den enda som typ inte hade en vitmössa på skallen men men:P tog taxi till stan och shakeade på våra rumpor inne på etage, hade jättekul. Träffade på Tina, Fredrik och Daniel där inne också.. kom hem någon gång sent på natten, eller kanske var det morgonen?:P




Vi sov länge på lördagen, var riktigt pigg dagen efter det trodde man inte:P dock var inte Tina lika pigg, hon kom och lånade Fridas säng och sov ett par timmar i lägenheten. Jennie hade bal på lördagen så det var lite förberedelser, men hon blev jättefin som ni ser på bilden=) Lilla jennie ser så stor och vuxen ut haha:) Jag och Tina gjorde Falun på kvällen, var först och åt en pizza på en jättetrevlig liten pizzeria. Därefter gick vi till bron, eller vad det hette, det var en mysig liten pub/café som låg längs ån. men det stängde vid elvatiden så vi gick vidare till ett annat ställe som låg på andra sidan ån. Där spelade en trabadur som såg påtänd ut. Efter att ha lyssnat på honom och kissat vid polishuset så bestämde vi oss för att gå till Harrys där balen hölls. Vi hade nämligen hört att det var öppet för allmänheten efter klockan tolv, och det var det också upplyste vakten oss om, om man var finklädd...finklädd, skulle inte vi ha varit finklädda nog, oförskämda dörrvakt.. så vi kom inte in där=( men vi styrde kosan till etage och där kom vi iaf in, jag tack vare Tina för det var tjugoårs gräns men det löste sig. Efter det möte vi upp Jennie vid tvåtiden då balen slutat och etage stängt. Frida och Suzanne kom och hämtade oss.

Fick gå upp tidigt på Söndagen då vi åkte hem på förmiddagen, och skönt var det för då fick jag träffa min Pontus innan han åkte tillbaka till Oskarhamn på måndag morgonen.



Inga kommentarer: