22 februari 2008

Uppdatering

Haha blev visst en senare uppdatering här på bloggen än vad jag hade tänkt mig:P Har haft fullt upp idag..först var mamma på besök och sen var det till att gå en promenad med hunden. Efter det så åkte jag och lämnade av Poker i Boxholm och åkte sen vidare till Mjölby för att träffa Lotta. Det var riktigt trevligt, var ju ett tag sedan som vi sågs:) Där efter bar det av till Tranås igen och middag hos Pontus mormor, mycket mat blev det haha;) Sen gick vi och såg en kanonbra film nämligen: "Morgan Pålsson- Världsreporter"! Den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde, go Morgon och Robert!! Om du gillar HippHipp så gillar du säkert denna film, så bra!!

En annan sak jag tänkte nämna (som jag skrivit tidigare:P) är att igår så var jag och Pontus i Eksjö och gjorde ultraljud för första gången. Japp för i sommar så kommer storken med bebisen:) Det är planerat till den 27 Juli om allt blir som det är tänkt (men det blir ju inte alltid som man tänkt sig, haha jag hade då inga planer på att vara mammaledig nästa år, men det är så det kan gå ibland:). Har tidigare inte nämnt det för så många då det kändes bäst att vänta med att tala om det tills efter ultraljudet var gjort..men allt såg bra ut på ultraljudet vilket känns jättebra!! Jag kommer skiva efter hand ju mer som händer med magen:) Det börjar faktiskt synas nu, kan knappt ha några byxor ju:P I-lands problem, men det är inte kul att bara gå omkring i mysbyxor hela tiden.

Nae jag kommer förmodligen skriva mer imorgon:) Nu ska jag vara lite social med Pontus innan han far i väg till Dalarna och vasaloppet.

1 kommentar:

Hannah sa...

Jag visste det! JAG VISSTE DET! Eller okej, jag hade det på känn i alla fall. Jag är glad för er skull, GRATTIS! =)