28 augusti 2017

God kväll från hotellsängen

Vi kom precis tillbaka till hotellet och ska alldeles strax ta och sova. Haft en fin dag trots moln på himmelen. Man blir lite lurad av molnen för solen tar rejält trots att den är gömd där bakom.

Vi har haft en dag på stranden. Mindre blåst så idag var det grön flagga☺

Efter vi käkat lunch drog jag, Pontus och barnen till ett ställe där barnen kunde hoppa som på en studsmatta men i en sele fästa i gummiband. De tyckte det var jättekul! Leah var helt galen och gjorde både framåt och bakåt volter. Hon är som en gymnast i kroppen.


Därefter blev det lite shopping i ett par affärer som vi gick förbi innan vi tog oss svalkande dopp i havet igen.

Kvällen har bestått av middag, UNOspel och reptilshow som de hade här på hotellet. Barnen klappade både sköldpadda, nån slags stor ödla och ormar. Hugo blev helt till sig och helt överlycklig när han fick en orm runt halsen. Hugo älskar alla djur, verkligen alla. Man fick tyvärr inte ta några bilder utan det gjorde ju såklart de som hade showen så man skulle få köpa bilderna sen. De tog ett kort med Hugo och ormen kring halsen som nog blev superbra! Får dock vänta till imorgon innan vi får se den bilden.


Blev en liten sväng ut på smågatorna där vi satte oss och tog lite gott att dricka på ett servering som låg precis vid havet.

Mitt emot stället vi satt på fanns ett fiskspa. Hugo, mamma och Anthony passade på att få fina fötter. Hugo garvade mest hela tiden men fina fötter fick han allt☺


En annan favorit var när barnen lyckades vinna varsin klocka i sån där klomaskin ikväll. Hugo har så lycklig att han utbrast att det var det roligast med hela resan☺


//Sofie




Inga kommentarer: