27 augusti 2017

Röd flagga

Det blev en dag på beachen igår med☺ Men de höga vågorna var kvar så det var inte så optimala badförhållanden. Fast återigen var det Pontus och Anthony som var i och dök som tokar bland vågorna. Barnen kunde bada vid kanten eller vara i med nån vuxen vid sin sida.




När vi skulle upp och äta lunch sen så satte badvakterna upp röd flagga samt tog upp alla som badade från den delen där vi hade våra solstolar, så det var rätt bra tajming för oss att gå från stranden.

Efter vi ätit blev det bad i poolen istället. Sen drog hela gänget iväg för att hitta ett ställe och kolla på fotboll. Manchester United spelade så Hugo och Erik var taggade. Vi hittade en liten brittisk bar där vi satte oss.


Blev att vi delade upp oss lite sen. Några satt kvar och kollade medans andra gick en runda bland alla små gågator och butiker.

Vi lyxade till det och åt middag ute igår istället för på hotellet. Det var riktigt gott! Maten har varit väldigt varierande här på hotellet. Det jag saknat är bra kött/fisk så igår passade jag på och beställde entrecote☺


//Sofie 

Inga kommentarer: