24 februari 2019

Dagens söndag

Vi vaknade utvilade och pigga idag båda jag och Pontus.


Matkoman från gårdagen hade lagt sig så jag var allt lite hungrig på frukost. Min mage strular igen men filmjölk, katrinplommon och linfrön tyckte den om så det körde jag på till frukost båda dagarna.

Vi stannade kvar på hotellet och såg skidorna (så kul med VMguld!) innan vi checkade ut. Stannade till på en sportaffär för att kolla efter ett par byxor till Hugo. Annars kände vi mest att vi ville åka hemåt. Vi tog vägen över Oskarshamn hem. Så mysigt och kul att åka förbi där.

Vi åkte sen småvägar hem och det var ingen hit. Vissa bitar av vägen var helt torra, andra delar fulla med snö, men mesta dels var det bara spårigt av all slask. Fick ta det lugnt och försiktig när jag körde. Tur vi att vi inte hade någon tid att passa.

Vi åkte så vi passerade svärföräldrarna och kunde stanna och hämta med våra barn samt hund hem. Blev även bjudna på mat där och vi hann även med en omgång sällskapsspel. Dock var inte humöret på topp hos vissa barn så efter det åkte vi hem. Trötta men nöjda efter helgen allihopa.

//Sofie


Inga kommentarer: