26 februari 2019

Kvällspromenad med favoriterna

Har känt mig något piggare idag. Inte alls sådär dunderförkyld, mer bara förkyld. Hade energi över så jag hade tänkt åkt och tränat medan Hugo hade sin innebandy. Fast Ebbe behövde ut och Pontus behövde riva tak så lotten att rasta hunden föll på mig.

Lyckades få med mig Leah också så hon fick premiär cykla för året medan jag gick med Ebbe.



Det har varit rena vårvädret sista dagarna men på kvällarna/nätterna är det fortfarande kallt. Glad att jag tog den tjocka jackan på promenaden annars hade jag nog frusit.

Var och hämtade ut en paket med som kommit till mig. Jag var inne i en Stadiumbutik i helgen och provade skidkläder som de sålde till nedsatt pris. Byxorna behövde jag ha en storlek mindre i och jackan en storlek större än de som jag provade. Tyvärr fanns inte de storlekarna kvar i butik, men på deras hemsida fanns!

Så beställde hem och fick det alltså idag. Och de passade! Både jackan och byxorna. Nu är jag alldeles superredo för skidbacken. Skidorna jag var och kollade på häromveckan passade alldeles perfekt så de har jag med:-)

Så med andra ord så är våren här för att stanna. Nu behöver vi inte vara oroliga för några snöiga bakslag när jag skaffat mig alla dessa skidgrejer.

//Sofie 

Inga kommentarer: