28 februari 2019

Frukostrutinen

På morgnarna så är det oftast samma rutiner som gäller. Och det är om morgnarna rutinerna är som viktigast för funkar inte morgonen, ja det sätter ju liksom ribban för resten av dagen.

Jag äter alltid en tallrik fil innan jag åker iväg. Det blir alltid frukostfika på jobbet senare så då käkar jag alltid en macka och ägg. Den rutinen gillar jag. Det är skönt att få i mig något i magen direkt annars blir det alldeles för lång tid tills morgonfikat, och samtidig är det skönt att äta något igen då blir inte timmarna till lunchen så långa.


Kefir, färska bär, linfrön och havreringar plus ett glas katrinplommonjuice är toppen för min mage som inte alltid vill vara strulfri. Sen i slutet på förra året har den varit fram och tillbaka, men *peppar peppar* har det snart gått en vecka då den varit som den ska. Hoppas att det håller i sig!

Vi håller ju på med renoveringen här hemma så matbordet är nedplockat till källaren och soffbordet får istället agera matbord. Funkar det med även att det är mycket mindre. Men och andra sidan har vi det stående mitt i köksdelen så vi behöver inte ha en massa annat stående på det då man sitter precis bredvid köksbänken så man kan ha sakerna stående där istället.

Nu ska jag göra min redo för dagen! Min tanke var att ta mig iväg till gymmet ikväll, men kom på att jag måste handla ikväll när jag skjutsat Leah till hennes träning... Igår kväll blev det inte heller någon träning då jag var tvungen att köra Leah till hennes tennis då Pontus hade möte med fotbollsföreningen. Ja det är verkligen inte lätt att få ihop allt. Får väl ta träningen i helgen annars. Då ska jag väl lyckas få tid till den:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: