24 februari 2019

Våran fredag

Hej lilla blogg! Jag är här igen efter några dagars blogg paus och kan nu uppdatera om de senaste dagarna som varit:-)

Pontus och jag lyckades till sist ta oss iväg till Kalmar trots hostiga barn och annat. Jag fick den här resan i julklapp av Pontus. Vi började åka neråt i Sverige efter lunchtid i fredags. Blev ett matstopp i Nybro och för att sträcka på benen innan vi fortsatte sista biten ner till Kalmar.


Vi bodde på Frimurare hotellet i Kalmar. Jättefint och mysigt hotell som vi fick tips om av Jocke och Tina som bott där tidigare.


Stora fönster som man kan sitta i tycker jag om:-)

Däremot fick vi rummet som låg närmast restaurangen vilket kanske var sisådär. Precis utanför vår dörr satt folk i fåtöljer i väntan på att få sina bord. Hörde skrammel från disken och sånt som drog ner det lite. Det var väl mer otur att vi fick just det rummet som låg närmast allt det. 

Det positiva var väl att vi hade väldigt nära till frukostbuffén på morgonen.


Vi gjorde oss i ordning för att sen bege oss av för att kolla på Anders Janssons föreställning. Pontus hade minsann köpt platser så långt fram han bara kunde.


Blev ingen outfit bild med körde på min gula reafynade Pernilla Wahlgren klänning. Piggade upp bland alla andra som var svartklädda:-)

Anders Jansson var helt suverän! Kommer han till en stad där ni har möjlighet att gå så gör det! Skrattade konstant i 90 minuter.

Roligt med då det var en väldig blandning av folk i publiken. Allt från tonåringar till pensionärer.


Efter showen blev det ett stopp för matköp. Stannade vid en korvkiosk och köpte med oss så vi åt på hotellet. Kröp ner i sängen och somnade sen gott till ljudet av alla glada gäster i restaurangen utanför dörren:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: