24 februari 2008

9.22

Det blev målgångs tiden för Pontusen:) pratade just med honom i telefon, ååh vad jag saknar min prins!! Nu mer är vi inte vana att vara ifrån varandra som vi var förr:P Då gick det flera dagar mellan gångerna vi sågs, nu mer får jag panik om vi sover från varandra mer än två nätter haha:)

Var som sagt en sväng ute i Asby och Björkliden tidigare idag. När Poker och jag kom dit så var det ingen hemma, de var ute på promenad. Men vi tog oss en sväng ner till den vackra sjön och där efter gick vi tillbaka, lagom tills de andra också dök upp. Poker tyckte det var jätteskoj att få dampa av sig lite med Äzca, de sprang och brottades konstant i fyra timmar..så jag hoppas att jag får lite sovmorgon imorgon:P Nu ligger han på mina fötter och sover såå sött, men han vaknar säkert lagom tills jag ska gå och lägga mig men men.

Nu ska jag försöka komma på någon bra överraskning till Pontus, tänkte nu när han varit så duktig och åkt hela långa vägen mellan Sälen och Mora:) Det blir ingen stort men något litet ska jag allt komma på. Har du någon bra idé så säga bara till haha.

Inga kommentarer: