21 februari 2008

Tvättmaskin

Vaknade rätt sent idag för att ha en dampflate till hund hos sig:) Poker har fått för sig att klockan 07.30 så MÅSTE han bara ha mat, annars dör han typ:P men idag dröjde det till klockan 8 innan han kom och drog av mig täcket, en halvtimmes sovmorgon inte illa det inte;)

Vi var ute och promenerade en runda efter frukosten, närmare bestämt 5000 steg blev promenaden på:) Ja, jag har blivit beroende av min stegräknare det är ju bara så roligt att se hur mycket man går. Det är bra när man ska gå på hundpromenad och inte vet vart man ska gå. Då bestämmer man sig bara för ett visst antal steg som promenaden måste innehålla. På så sätt kommer i allafall jag ut på rätt långa promenader, tävlingsmänniska som man är:)

När vi kom tillbaka till lägenheten igen så mötes vi av en kille från Din Bostad som höll på att förbereda så att vår, mycket efterlängtade, tvättmaskin ska kunna installeras. Den skulle antingen komma idag eller nästa torsdag.. Håller tummarna för att det ska bli idag!! Har bott här snart i en månad utan tvättmaskin, känns inget vidare. Vår tvättstuga ligger nämligen i ett annat hus så i längden blir det jättejobbigt att springa mellan husen varje gånga man ska tvätta.

Nae nu ska jag försöka göra något vettigt av mitt liv igen:) haha

Inga kommentarer: