21 september 2017

21 September 2017

Ännu en regnig dag. Hoppas att det kan bli fina väder senare framåt dagen. Har faktiskt inte kollat vädret, brukar annars använda väderappen flitigt. Jag är ju ute så mycket i jobbet och aldrig är jag på samma ställe utan måste ta med mig alla kläderna jag kan tänkas behöva ha under dagen. Därför känns det bra att ha ett litet hum om hur vädret ska vara.

Lyckades ta mig upp och iväg i morse så dagens träning är nu gjord. Eller egentligen har jag inte så värst stora problem med att ta mig upp om mornarna. Det känns bara lite små tungt på kvällen när man ställer alarmet.

Ikväll skulle jag följt med pappa och kollat på LHC hemmapremiär men jag fick ett sent jobbpass så det blir för tjat med tid för att hinna åka. Är dessutom rätt trött när jag jobbat så länge så vet inte om jag skulle orkat heller.


Min frukost för tillfället består oftast av ägg. Ägg i alla dess möjliga former. Idag blev det äggmacka och smoothie. Köpte en laktosfri naturell yoghurt igår att göra den på. Jag har varit så konstig i magen sista veckorna. Det började innan vi åkte till Mallorca och sen har det bara hållit i. Tänkte testa och köra laktosfritt om det kan vara det som spökar. Läste lite om det och alla symtomen stämmer in på mig. Jag äter rätt mycket mejeriprodukter så det är värt att testa ett tag iallafall för att se om det blir någon skillnad.

Nu ska jag göra i ordning det sista här innan jag måste bege mig av mot jobbet.

Happy Thursday på er alla!

//Sofie 

Inga kommentarer: