23 september 2017

Den här lördagen


Idag har jag haft på mig den här fina röda klänningen. Köpte den när vi var i Warszawa. Hittade den i en liten butik och jag tycker så mycket om den. Både färgen och mönstret är favorit hos mig:-)


Hugo och jag drog till stan i förmiddags och se, han blev både klippt och fick med sig en ny innebandyklubba hem.


Det var en tant som kom fram och sa att hon tyckte jag hade en sån fin klänning och att det var roligt att se någon som bar lite färg så här års:-) Roligt med komplimanger! Jag försöker komma ihåg att ge det. Man blir ju så glad:-) Alldeles för ofta jag kan gå och tänka att: Åh vilken fin jacka/snygga byxor eller coola skor den personen har, men inte alltid jag vågar gå fram och säga det. Men varför inte egentligen? Såna spontana komplimanger gör iallafall mig glad.


Jag var även inne på JYSK och fyndade nya kuddar till kökssoffan. Så svårt att fånga på bild men det är en helt underbar gul färg på dessa kuddar.


Köpte även de här kuddarna med lite mer mönster. Matchar fint tillsammans tycker jag. De tidigare kuddfodralen köpte jag för flera år sedan när vi var på semester på Kreta. Tyvärr började de bli så slitna i tyget så det var dags att införskaffa något annat. Blev riktigt nöjd med dessa.


Sen kunde jag inte låta bli att köpa några prydnadspumpor att ha på köksbordet. Det om något skapar ju höstkänsla.


Igår fick jag blommor (en dag förtidigt) av min fina man för att fira 11 år tillsammans. Älskar att ha snittblommor hemma men det blir tyvärr inte så ofta. Njuter extra de gånger vi har det:-) Se hur länge de här lyckas vara fina, jag är rätt duktig på att ha ihjäl blommor (även att jag kan följa instruktionerna över hur det ska skötas till punkt och pricka). Där av en anledning till att vi inte så ofta har snittblommor här hemma.


Det blev en liten uppiffning av matdelen i köket. Kul när man kan göra lite nytt med små medel.

Pontus har kämpat med att få dit en dragkrock på vår ena bil hela dagen. Det har jävlats lite för honom kan man säga. Han har fortfarande inte kommit in så ska gå ut och se till honom. Tanken är att vi ska äta oxrullader till middag och sen har jag fixat en cheesecake med citron smak att ha till efterrätt. Huvudrätten ska dock Pontus stå för så det vore nog bra om han kom in snart. Bäst och kika till hur det går för honom.

//Sofie 

Inga kommentarer: