19 oktober 2017

Konstigt brev

Häromdagen fick jag ett så konstigt brev på posten.

Det hela började med för några veckor sen (veckan när jag åkte till Prag) så var jag och skulle träna på gymmet. Plockar upp mina hörlurar men ser då att det fattas en sån där gummigrej (hylsa eller vad det nu kan kallas) på ena luren. Skit också, de gick alltså inte att använda. Tänkte att den kanske lossnat när jag tagit i och ur hörlurarna ur väskan. Brukar ha hörlurarna liggandes antingen i träningsväskan eller jobbväskan så den kan ju glidit av när jag plockat ur/i dem i någon av väskorna. Tänkte inte så mycket mer på det förrän jag packade det sista till Pragresan och ska lägga ner lurarna i resväskan.

Då kommer jag på att den ena gummiskyddet åkt av och att jag inte kan använda lurarna... Men då slog det mig att jag hade ett par trasiga gamla hörlurarna liggandes av samma modell så jag tog bara en sån gummisgrej från dem och satte dit, problemet var löst!

Har inte tänkt något mer på det här och än mindre pratat med nån om det (jag har tänkt och tänkt men kan verkligen inte komma på att jag skulle berättat den här historien för någon) förrän häromdagen när jag tog in posten.

Där låg ett brev till mig. Ett vitt kuvert där stod SOFI på (någon som inte vet att jag stavar Sofie) och där i låg det vita plast/gummi skyddet till min ena hörlur. What?????


Är det någon som läser min blogg som vet något om det här? Det är en sån gåta så jag blir tokig. Kan inte alls komma vem som kan ha gjort det här. Jag kan verkligen inte komma på att jag pratat med någon om att jag har tappat bort den här grejen, men sen rätt som det var så låg den i ett kuvert där i brevlådan! Helmysko...

//Sofie 

Inga kommentarer: