27 december 2021

Juldagen 2021

När övriga familjen sov som bäst då vaknade såklart jag och var superpigg. Som vanligt. 



Så jag hoppade i träningskläderna och körde ett intervallpass på gymmet. Stannade sen och köpte med nybakta frallor hem till frukost. Inte en allt för dum start på juldagen inte. 


Vi hade inget alls planerat den här dagen vilket var rätt skönt. Solen sken och lyste så fint så jag tvingade med hela familjen ut på promenad.


Eller Pontus och Ebbe behövde jag inte tvinga så värst. 


Det var mer Leah och Hugo som behövde tvingas med. 


Det var kallt men så härligt! Klarblå himmel och solen som lyste upp så fint. Älskar't! 


Vi gick en runda i skogen och luftade oss. En timme senare kändes det som man var nybakad med energi. Enligt mig, de två yngre förmågorna var såååå trötta efter promenaden. 


De kan idrotta och springa efter en boll i 90 minuter men ut och gå i skogen en timme är för jobbigt. Tur jag har Ebbe. Han gnäller aldrig över att gå promenad. Han är alltid lika glad. 


En eftermiddagsdrink juldagen till ära! 


Sällskapsspel blev det en del den här dagen och alla var sams! Är det sånt som kallas julens mirakel? 


Jag hade köpt en paradisask och det endast för att jag tycker om dessa godingar med hallon och lakrits smak! Så himla goda är de! Så synd att man inte kan köpa bara dem. Är inte så förtjust i några av de andra chokladbitarna i kartongen så det blir rätt dyra praliner... 


Ja det var väl typ min juldag det. Lugn och skön men mycket gott och en del motion. Skönt att vara lediga tillsammans utan massa inbokat ibland. 


//Sofie 

Inga kommentarer: