24 december 2021

Julförberedelser

Igår var jag ändå helt ledig utan avbrott för jobb. Men kunde jag ta sovmorgon för det? Nej. Jag vaknade tidigt så jag åkte och tränade innan barnen vaknade. 

Åkte hem och åt frukost tillsammans med kidsen innan jag återigen for iväg. Jag har fått ett återfall. Jag kunde inte hålla mig från att boka en tid för att göra naglarna fina till jul. 

Och se så fina de blev! Jag blev på riktigt så glad och nöjd över naglarna. Har saknat att ha fina naglar. Jag tog bort dem i början av pandemin så det är nästan två år jag varit utan. Får se om jag kommer fortsätta eller tar bort dem igen efter helgerna. Men fina är de nu och jag är riktigt nöjd. 


Sen vankades det storstädning här hemma. Eller städningen iallafall. Dammade av allt damm som lagt sig överallt. Hann inte med riktigt allt för på eftermiddagen sen fick vi besök av de här brudarna. 

Erik tog med Hugo för att åka och klippa sig så då hade vi Majken, Tilde och Lykke under tiden. Så mysigt och väldigt intensivt. Vårt julpyntade hus var väldigt spännande och så dåligt barnanpassat upptäckte jag. 


Men vi hade det väldigt kul. Hoppade i sängar, lekte med bilar, rev ner en gardinstång, plockade bort alla prydnadstomtar inte helt varsamt, fikade och hade springtävling med avslutade disco. 


Det blev väldigt lugnt och tyst när de åkte sen. Och hem fick jag en nyklippt Hugo. Eller ska jag säga en nysnaggad Hugo. Han hade gått all in och låtit håret falla. Klart de ska gå välja själva vad de vill ha för frisyrer! Och framförallt våga testa att klippa sig. Hår växer ju alltid ut liksom. Förutom mitt men det är ju i en klass för sig i att växa långsamt. 


Det blev sen tacos till middag och därefter tvsoffan. Hade en bingolott men helt ärligt orkade vi inte kolla på det.


Så segt och bara reklam. Nej vi kollade på de första avsnitten av säsong 11 av Taskmaster. En uppesittarkväll mer i min smak🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: