31 augusti 2023

Gula ägg och gula solrosor

 

Fick massa ägg av svärmor sist vi var där. Vi har ju så smidigt då vi typ bor granne med en hönsfarm som säljer ägg men dessa ägg som vi får från henne är ju mycket finare både i skalets och äggulans färg. 


Äggulan är liksom lika gul som den färskpressade apelsinjuicen. Gult är absolut min favorit färg, ni ser ju bara här så fint det är med gult!  

Det var perfekt att fylla på med lite ägg efter träningen och innan dagens start. Hugo var hemma även den här dagen för att kurera sig. Envisa baciller som härjar just nu alltså. Är helt i chock att jag ännu står på benen. 


På eftermiddagen sen åkte jag iväg på en tur med mamma. Vi var bland annat förbi här en liten sväng och då passade Majken på att visa att hon lärt sig cykla utan stödhjul! Fasters stora tjej💓


Sen drog vi och besökte en loppis. Den här fina gröna ljuslyktan fick följa med hem. Plus en klänning som jag hittade. Klänningar och ljuslyktor kan man omöjligt ha för många av. 


Dessa färgglada skor hade så gärna fått bli mina men de var i storlek 36 så tyvärr var de aningens för små för mina fötter. Hade lätt köpt dem annars! 


Det skulle vara auktion i Sya på kvällen så vi åkte dit en sväng för att kolla in utbudet. Så roligt med auktioner ju! Vi tittade runt bland allt som skulle budas ut men det var inget sådär som vi fastnade för den här gången så vi åkte faktiskt vidare innan utropet började. 


På ett annat ställe hittade jag det här superfina skåpet! Så himla fint men tyvärr har jag ingenstans att ha det. Hade gärna fått flytta in här annars. Skulle vilja bo i ett stort hus med massa av rum att fylla upp med alla fina loppisfynd som finns därute. Vi bor helt klart för litet. 


På vägen hem stannade vi till och plockade solrosor på ett ställe som hade självplock. 


Så himla vackra! Gult är fint som sagt💛 Även om allt regn som varit senaste tiden gått rätt hårt åt på solrosorna så fanns det en hel del fina kvar också. Så himla bra att man kan plocka sig en bukett och sen swisha en valfri summa som går till cancerfonden. 



//Sofie 

Inga kommentarer: