13 december 2007

En fyra för tre

Kommer ni ihåg tv4:s komdeiserie "en fyra för tre"? Ni vet, Lennart, Maggan, Jessica, Christine och Tobbe? Pontus har laddat ner hela första säsongen så idag har jag och Poker haft "en fyra för tre" marathon.. såå rolig serie det var/är:) Jag vet inte om de spelade in fler säsonger än den första men jag hoppas det, och jag hoppas verkligen att tv4 tar sitt förnuft till fånga och ger ut denna underbara komediserie på dvd:D
Det är roligt att bara kolla för att få sig en återblick till det glada 90-talet, kläderna, inredningen ja allt finns ju med.. vissa saker snyggare än andra:P

(Det sorliga är kanske att det mesta av modet redan har gått igen, och det som inte redan har det kommer förmodligen att göra det i framtiden)

5 kommentarer:

Hannah sa...

Vad fan är detta? Har jag aldrig ens hört talas om! Måste googlas! :P
Vet du om vi kan låna en volvo att brumma i på lördag?

Hannah sa...

Och efter att ha googlat det kan jag tala om att det "sändes i tre omgångar 1996-1997. I tredje omgången flyttade Lennart och Margareta. Trion fick då tampas med den nya hyresvärden Bjarne."

Givijoarna sa...

Vet ni hur torrent fungerar så har jag delat ut 37 avsnitt av En Fyra För tre på thepiratebay o det är avsnitt från sesong 1,2,3 o 4 :)

Givijoarna

daniel sa...

Har också sett igenom säsong 1-3 och har 4an kvar.
Så sjukt bra :D

Anonym sa...

Hela serien släpps på DVD nu i juni. Se länk Filmakuten om en fyra för tre