16 september 2015

Fullt upp!

Igår åkte jag hemifrån tidigt på morgonen och kom hem först sent på kvällen. Eller jag var hemma en liten kort sväng efter jobbet för att hämta barnen och ladda om för deras fotboll. Efter fotbollen (som vi åkte direkt ifrån då snälla svärfar var med också) för att gå på föräldramöte med Hugos klass.

Kul att träffa hans lärare och alla andra föräldrar. Verkar vara toppen personal allihopa och Hugos mentor berömde klassen massa och tyckte det var en så mysig klass som fungerade så bra ihop. Skönt att höra!

Klockan var närmare nio på kvällen när Pontus och jag var hemma igen. Sen ropade sängen rätt så bra på mig. Gud så trött jag var!

Idag har det också jobbats hela dagen och efter jag hunnit hämtat barnen och varit hemma och landat en liten stund så var det dags för ett TRX pass för min del. Kände mig inte alls pepp innan och kroppen kändes lite halvseg men så himla skönt efteråt!

Nu ska jag ta tag i massa måsten här hemma. Känns som vi ligger efter med allt här hemma just nu, tvätt, städning, massa annat småpyssel och för att inte tala om att det skulle behövas bunkras upp i kyl och frys. Men det tar vi imorgon. Är ledig då, så jädrans gött:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: