24 september 2015

Så trött😴

Gud så trött jag är! Ögonen går i kors...blir en tidig kväll ikväll känner jag. Varit igång hela dagen. Först var jag brand och hjärt & lungräddningsutbildning på förmiddagen. Det var faktiskt väldigt kul och intressant. Sånt man varit på utbildning om tidigare men som är så viktigt att reparera. Fick även prova på att använda en hjärtstartare vilket var första gången jag fick testa.

Efter lunchen blev det vanligt jobb till klockan slog 16 och jag äntligen fick åka hem. Har faktiskt tagit helg alla redan. Rätt gött☺ ska njuta extra för sen väntar 2 jobbhelgen på rad.

Skulle åkt på spinning idag men hade fått stressa så för att hinna efter jobbet plus att jag fick en reservplats till ett annat spinningpass imorgon som jag hellre vill gå på så skippade det idag.

Det jag ska gå på imorgon startar vid 06.00. Aldrig gått på det innan och så ska tydligen vara discotema på låtarna så det ska blir spännande att prova på det passet☺

Jag, Hugo och Leah var en sväng inne på mataffären förut och barnen hade varsin peng med sig som de valde att lägga i dessa små automater. Eller vad kallas de för? Kommer ihåg dem så väl från när jag själv var liten och hur jag så gärna ville ha en peng dit varje gång jag var i affären med mamma eller pappa. Nu är det ombyta roller☺

//Sofie


Inga kommentarer: