21 september 2015

Städat och Röjt

Den här lediga måndagen har ägnats åt att städa och röja här hemma. Fick ett sånt där ryck och var överallt och fejade. Matkällaren är nu i toppskick likaså skogarderoben, barnens pysselväskor, leksakslådorna och alla våra garderober.

Tre säckar åkte vi med till tippen och en säck till klädinsamlingen. En låda till loppis blev det med. Tvättmaskinen har fått jobba idag för fullt och jag tog även tag i två veckors ren tvätt som skulle vikas.

Leah och jag passade på att hämta Hugo i skolan idag då jag ändå behövde in och besöka mataffären en sväng. Alltid denna mat som ständigt är slut. Är det inte det ena så är det det andra som fattas och behövs handlas hem.

När Pontus kom hem så bytes vi av så drog jag och var med på ett Mix Power pass på gymmet. Så himla gó känsla när man får ta tyngre vikter och klarar av mer i övningarna.

Ska tillbringa kvällen med att inte göra något alls. Är rätt trött efter dagen faktiskt. Imorgon är det jobb igen. Bäst att ta det lugnt så jag orkar med morgondagen:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: