25 februari 2018

Den soliga söndagen

När allt man ser på sociala medier är hur alla visar upp sina härliga vinteraktiviteter de gjort idag i det fiiina vädret som varit. Bara lite sur för att inte jag utnyttjat dagen så. Var ute och gick långpromenad med Ebbe iallafall så vi fick njuta av solen lite:-)

Annars vet jag inte vad det blivit med den här dagen. Jag har suttit vid datorn och grejat mest hela tiden. La bland annat ut alla mina utrensade klänningar på facebookloppisen. 23 stycken som skulle tas kort på och skrivas om. Tog sin tid men det är flera som hört av sig och vill köpa. 2 stycken har redan varit här ikväll så förhoppningsvis blir de flesta sålda. Har en tanke om att testa och sälja på tradera annars. Tror egentligen det är ett bättre säljforum, men provar det här först så får vi se.

Har även en hel hög andra kläder som jag inte vet alls vad jag ska göra med. Får lite ångest av att allt bara ligger. Får ta klänningarna först så får jag se vad det blir av resten sen.

Pontus och Leah kom hem förut så nu är familjen samlad igen! Jag skulle ta med mig Hugo till hans innebandyträning och sen dra en sväng till gymmet själv. Men Hugo ville prompt att pappa skulle köra in och följa med honom så det sket sig med gymmet för min del.

Fick rota fram minibandsen och trxbanden jag har här hemma istället och körde ett pass här. Gick ju bra det med. Sen började Leah och jag träna på att stå på huvudet. Eller, Leah kan ju redan det. Det var mer att hon försökte lära sin gamla mor hur man gör:-)

Lyckades ställa mig mot väggen iallafall. Vet inte när jag ens stod så sist i mitt liv. När jag var lika gammal som Leah kanske? Tränade lite försiktigt på att stå liten bit från väggen. Liten bit lyckades jag ta mig bort innan jag trillade. Det var riktigt skoj men det vore ju en riktig utmaning om jag skulle lyckas stå helt själv.

Vi höll på så länge att jag blev helt yr i huvudet och började nästan må illa. Så då fick vi sluta upp med att stå på huvudet.


Världens mest ograciösa/osmickrande bild men vad fan. Det får en bjú på:-)

Måste bara visa en till av mina loppisfynd från igår. Åt frukost framför tv:n i morse och följde damerna 30 km från OS. Ja, även finalen i hockey. Fan, första gången jag höll hårt på Tyskland och det var ju så nära att de vann! Jäkla ryssar alltså. Hade varit mycket roligare med ett tyskt guld för då hade det inte känts alls lika pinsamt att vi åkte ut mot dem redan i kvarten.

Iallafall så är det den här fin, fina brickan som fått flytta hem hit.


Har faktiskt knappt några brickor så det här var ju verkligen ett välbehövligt 20 kronors köp!

//Sofie

Inga kommentarer: