25 februari 2018

Yesterday was Saturday

Igår blev det en liten minitur bland vår stads loppisar. Jag hade sett ett helt perfekt soffbord i skyltfönstret på Eriks hjälpen som jag så gärna ville haffa. Skulle passa perfekt till vår nya soffa. Det soffbordet vi har nu kommer tyvärr bli för stort så behöver hitta ett annat.

Men tror ni det bordet var till salu? Nej. Varför har man såna grejer i en loppisbutik som inte är till salu? Ja, jag blev lite småbitter. Men men jag hittade en del andra fynd!


Bland annat den här fina paradhandduken! Har letat efter en fin att kunna byta med (har bara en annars) så fann jag den här för endast en femma:-)


Även två vanliga dukar fick följa med hem. Dukar kan man hitta hur många fina och billiga som helst på loppisar! En löpare och en lite större duk blev det. Båda i rosa visst:-)


Hittade även dessa gamla fina ramar som jag inte kunde motstå. Så himla fina ramar man kan hitta på loppisar! Finns inte några lika vackra ramar som tillverkas idag.

Vi har ju möblerat om lite här hemma och i vardagsrummet hängde jag upp den här stora tallrikshyllan som tidigare varit inne i Hugos rum.


Det blev en fin hylla att ha kort på! Fick dock möblera om lite med alla korten då vissa bilder var lite förstora att ha där. Pinnen som ska hålla tallrikarna på plats hamnade mitt i ansiktet på några av korten jag ställde dit. Inte så jättesnyggt kanske, men efter lite ommöblering så blev det till sist riktigt bra. Jag är nöjd!

Kort och bilder är verkligen något som gör ett hem så personligt!

Hugo och jag hade annars en lugn dag igår. Hugo var med Per och barnen ute i skogen en sväng och sen skulle han äta lunch ihop med dem. Men Hugo kom istället hem och var helt kritvit i ansiktet och sa att han inte alls kände sig bra och mådde illa.

Bäddade ner honom framför en film med en hink bredvid. Han sov i två timmar och vaknade sen och var hur pigg som helst. Mådde precis som vanligt igen. Skönt att det inte blev något av det!

På kvällen blev det hundpromenad med mina favorit killar ute i det kalla vintervädret. Vi har haft riktigt kallt här sista veckan. Igår visade termometern minus 12 grader!


Jag lyckades även få till ett pass på gymmet innan vi käkade kebab med bröd och kollade in melodifestivalen. Hugo höll på Rolandz så han var överlycklig när de gick direkt till final:-)

Somnade rätt gott sen både Hugo och jag.

//Sofie

Inga kommentarer: