28 februari 2018

Isterband och en kastrull rikare

I morse hade jag ställt klockan så jag skulle hinna åka och träna innan jobbet. Vaknade och hörde någon svära utanför fönstret. Visade sig vara Pontus som inte fick igång sin jobbil på grund av kylan. Gick och kollade på termometern som visade minus 20 grader. Jag vände och gick och la mig igen. Jag brukar i stort sätt alltid ta mig iväg, men idag tog det tvärstopp även för mig.

Men jag hann med en del annat innan jobbet. Jag passade på och vek all tvätt och dammsög hela huset istället. Skönt och komma hem och allt det var gjort.

Jag hade stängning så slutade sent idag. Hämtade först Ebbe hos mamma och pappa och sen Hugo som var hos en kompis. Kom hem och ställde mig och lagade till middagen så den skulle vara klar när Pontus och Leah kom hem från sin tennisträning.


Isterband med potatis och kokta morötter. En favorit rätt:-)


Den här urtjusiga kastrullen fyndade jag när jag var på loppis sist. Tror aldrig jag visade den? Den är så fin! Inte bara estetiskt fin utan även i skicket, den ser ut som ny! Inte ett märke på den. 40 kronor tycker jag var rena rama kapet:-)


Har jag inte världens bästa mamma som köper varma góa raggsockar till mig? Jag sa igår att jag har börjat få dåligt med raggsockor då nästan alla gått sönder. Idag när jag kom och hämtade Ebbe hade mamma en påse med raggsockor både till mig och Leah. Leah är precis lika frusen om fötterna som sin mor:-)

Jag går alltid omkring i raggsockor här hemma oavsett årstid. På sommaren brukar jag även ha med mig ett par i båten. Raggsockor behöver man alltid ha!

//Sofie


Inga kommentarer: