13 februari 2018

Väldigt mätt och väldigt trött

Vilken dag! Har gått i ett så det ska verkligen bli skönt å krypa ner i sängen alldeles straxt.

Lämnade av barnen hos Elin tidigt i morse innan jag åkte och jobbade. De har hängt med henne och Minna idag. De ville heller det än att vara på fritids så de har haft en jättebra dag:-)

När jag hämtat dem efter jobbet så åkte vi direkt för att lämna av Hugo på hans innebandy. Därefter hem och packa barnens väskor, hoppa in i duschen, byta kläder och åka för att hämta Hugo från träningen. Därefter begav vi oss ut till Pontus föräldrar. Farmor ringde igår och frågade om barnen ville komma och sova över och klart de ville det. Så de slipper fritids även imorgon. De får en riktigt ledig sportlovsvecka.

Vi fick middag när vi kom ut dit och efteråt firade vi fettisdagen med favorit i repris på semelkladdkaka! Så gott allting vi åt att jag är himla mätt just nu. Sån där känsla att jag inte kommer behöva äta något imorgon för jag kommer typ vara mätt även då.

Laddar för sista jobbdagen imorgon innan jag med tar lite sportlovsledig ihop med barnen. Längtar tills imorgon klockan fyra när jag slutar:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: