15 februari 2018

Innebandy, bad och hamburgare

Ledig torsdag som varit väldigt innehållsrik. I morse drog jag och tränade en sväng på gymmet. Fast det var ett sånt där träningspass där det kändes som jag inte hade något flyt i träningen alls. Kändes som ett halvt dant träningspass även att jag var helt knallröd i fejjan efteråt.


Sen var det hem och göra Hugo redo för en heldags innebandy. Hans klass är med i en sportlovscup så de hade hela dagen inplanerad i idrottshuset med matcher. Skjutsade dit Hugo för att sen åka hem till Leah och Emma som just vaknat.

Vi packade in oss i bilen för att åka iväg till grannkommun och deras badhus. Vi i Småland har ju sportlov den här veckan medan Östergötland har nästa så det är helt perfekt att åka över länsgränsen och hitta på saker där den här veckan. Så lugnt med folk!

Leah och Emma badade för fullt. Ja även jag, fast jag höll inte riktigt deras tempo:-)

Efter massa bad kurrade magarna så vi drog till Donken och käkade hamburgare efter barnens önskemål.


Vi åkte sen förbi mamma där Ebbe hade varit under tiden vi var och badade. Sen skyndade vi oss tillbaka till stan för att hinna se Hugos lag spela. Vi hann fram precis lagom i tid. Fick se de två sista matcherna men tyvärr förlorade de båda två. Blir till och ta nya tag imorgon igen.


Ja, och nu är klockan redan kväll och det är dags å ta tag i kvällssysslorna. Pontus lagar mat som snart ska intas. Jag borde bädda rent i sängarna och tömma tvättmaskinen som tjuter att det är klar.

Usch känns som vi ligger efter med massa här hemma. Hela vardagsrummet ser ut som ett kaos efter ommöbleringen som skedde i söndagskväll. Sovrummet är fullt av alla kläder jag rensat ut men inte riktigt vet vad jag ska göra med. Dammsugaren borde rastas den med och ja, massa annat till borde säkert göras.

Imorgon blir det innebandy igen så tvivlar på att det kommer bli så mycket gjort här hemma då heller. Men i och för sig, skiten lär ju inte försvinna någonstans så den finns nog kvar att ta tag i nån annan dag:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: