17 februari 2018

Middag ute på restaurang

De lyckades vinna en match igår! Sista matchen Hugos lag spelade vann de med 1-0 och lyckan var total! Så himla rolig för dem att få vinna iallafall en match av alla de åtta matcherna som de spelade. 


Blev lite lunch när vi kom hem från innebandyn och sen la jag mig och vilade i soffan en stund. Börja känna mig mer och mer snorig och är livrädd för att det ska sätta sig i bihålorna igen. Håller tummarna för att det inte blir värre! 

Vi hade sen bokat bord inne på Pincho's i Linköping. Bokade bord för över en vecka sen men klockan 17 var enda lediga tiden för att få bord. Gjorde i och för sig inte så mycket när vi skulle ut och äta med barnen. Då blev det en rätt lagom tid faktiskt. 


Pontus fixade Leahs frisyr och hon blev såå nöjd med sin "blomma":-) 


Jag invigde min klänning som jag köpte när vi var i Stockholm förra månaden. Åh, vad jag tycker om den! Sån fin grön färg och mönster.


Kände att det behövdes lite färg för att liva upp i det snöiga vinterlandskapet. Igår snöade det i flera omgångar så vi har ovanligt mycket snö för att vara här i norra Småland.


Sarah, Krille, Emma och Ville var också med så vi var ett stort gäng. Barnen tyckte det var jättekul att få gå på en, som de uttryckte det, riktigt restaurang och äta. Inte så jätteofta vi gör sånt med våra barn (ja, eller överhuvudtaget så är vi inga jätteflitiga restaurangbesökare), men nu börjar de ju bli stora så det är något helt annat att göra såna saker. Pinchos är ju rätt barnvänligt med. De tyckte det var superkul och beställa och välja bland de små rätterna i appen och hela cirkustemat känns ju som gjort för barn. 



Två nöjda barn med sina fina drinkar. 


Jag beställde också in en drink (fast med alkohol) men fy så sötsliskig... Jag älskar sött, hallon och lakrits men den här var sisådär faktiskt. Men övriga maten var superb och alla åt upp precis allt som de hade beställt in. Jag lärde mig från förra gången och höll mig till några färre rätter så jag slapp bli sådär äckligt proppmätt.


Vi hade en jättemysig kväll! Kul att ses och kunna gå och ut och äta sådär med alla barnen. Hugo sammanfattade det hela med att det var hans livs bästa restaurangbesök:-) 

Blev därefter ett stopp hos mamma och pappa på hemvägen för att hämta Ebbe som varit där under tiden vi var iväg. Minna var där också så blev kvar en extra stund innan vi åkte hem. 

Såg slutet på Talang innan barnen somnade. Jag och Pontus gjorde ett tappert försök att se lite OS men vi somnade rätt snart båda två. 

Men kan sammanfatta gårdagen med att det var en bättre fredag:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: