26 juli 2019

En sommarkväll på sjön

Igår fick jag och Pontus värsta rycket och började storstäda huset här hemma efter frukosten. Att det var svettigt värre är ju en underdrift att säga men fy fan så skönt när vi var klara!

Mina knän var helt okej igår. Gick på värktablett och smörjde in dem med ormsalva och då gick det hur bra som helst. Så himla skönt!

Hugo och jag drog sen och gjorde lite ärenden på stan. Bland annat så var vi förbi frisören så Hugo klippte sig. Han klippte sig för en månad sedan men håret var redan så långt att det var dags igen.


Vi käkade sen lunch på stan. Det blev en snabblunch då hela uteserveringen invaderades av fåglar. Sa till personalen att de skulle duka av och ta bort allt skräp från borden, men de vara väldigt sega. Dit går vi nog inte igen.

På eftermiddagen var jag sen och lämnade Hugo hos Erik. De skulle åka och fiska och sen skulle Hugo sova över där. Leah fick jag med mig hem istället som sovit över hos mormor och morfar.

Vi drog sen ut en sväng på sjön i det varma fina kvällsvädret.


Det var helt underbart väder och jag hade gärna åkt ut och stannat kvar, men det gick tyvärr inte då jag ska jobba fredag, lördag och söndag... Redan i våras när jag sa att jag kunde hoppa in dessa helger och jobba så visste jag att det skulle komma och vara kanonväder just dessa dagar. Se så rätt jag fick.


Jag invigde en ny fin gul och prickig bikini som jag fyndat på Ellos rea. Gult så fint! Älskar gult:-)


Ebbe låg och njöt på akterdäck medan vi åkte. Han älskar sjölivet!


Vi stannade till mitt på sjön och badade. Jag hade köpt några silikonöronproppar till mina öron. Vågar inte riskera att få så där ont igen. De funkade faktiskt helt okej även om det  var lite bökigt och jag inget hörde när jag hade dem på mig.


Kvällsmaten intogs i båten och till efterrätt hade Pontus bakat en äppelkaka som vi smakade i oss. Helt perfekt sommarkväll hade vi.

Kändes som sagt bara lite surt att behöva åka in med båten igen. Men det fina vädret ska ju hålla i sig så vi hoppas på att kunna åka ut när jag slutat jobbet på söndag eller på måndag förmiddag. Längtar redan dit!

//Sofie 

Inga kommentarer: