24 januari 2021

En söndag

 Efter att frullebullen intagits så drog jag och Pontus ut i skogen för en långpromenad med Ebbe. 


Jag hade redan hunnit glömma det halkiga underlaget från i fredags. Om det var bättre idag? Svar negativt. Om jag ramlade? Svar positivt. 


Så fucking jävla halt. Nej jag äger inga icebug eller liknade. Vi fick köra på samma taktik som sist och försöka gå i snön vid sidan av. 


Till och med Ebbe lyckades halka och ramla omkull ett par gånger... Vi var ute i över en och en halv timme och gick. Den rundan brukar inte riktigt ta så lång tid annars att gå. 


Annat som dagen innehållit? Vi satte på takboxen på bilen så nu kan vi packa med oss skidor när vi vill dra iväg och åka det. 


Var även förbi och slängde lite skräp. 



Hela bagaget fullt plus baksättet. Normala människor kommer till återvinningsstationen med ett par påsar skräp. Vi kommer med en fylld bil. 


Var även förbi en tjej och köpte en spegel som jag ska ha uppe på lilla toan när den blir klar. 



Ja det är ju en bit kvar innan toan är klar men känns ändå skönt att ha hittat den rätta spegeln dit! 


Jag ställde mig och lagade till lite mat sen och jag måste bara tipsa om ett supergott ris! 



Uncel Ben släng dig i vägen! Det här är  ett riktigt gott ris, ett tips! 


Hugo hade sen fotbollsträning och tanken var att vi andra skulle följa med och åka längdskidor under tiden han tränade. Men tiden gick så fort och Pontus hann inte med att göra i ordning mina skidor... Så det slutade med att Pontus och Leah åkte längdskidor under tiden Hugo tränade och jag stannade hemma och städade. Inte alls lika kul men desto mer välbehövligt. Ja, jag fick även den äran att åka till mataffären en sväng. Drog jag inte vinstlotten så säg? 


Skönt iallafall och ha det gjort. Huset är riktigt rent nu och det ekar inte allt för mycket från kylen. 


Nästa vecka drar barnens alla aktiviteter igång på nytt så nu blir det fullt upp igen. Särskilt med tanke på att Pontus även tajmat in det med att åka och jobba i Stockholm hela nästa vecka. 


Känner att den här helgen gärna hade fått vara lite längre men imorgon är det måndag och vardag igen. Hej hopp! 


//Sofie 


Inga kommentarer: