24 januari 2021

Isgata


Årets bästa köp! En liten värmefläkt som värmer upp så jag slipper frysa på kontoret på jobbet. Det var en kollega som köpte en sån på Ö&B så jag härmade henne och vilket bra köp. Galet att man ska frysa på jobbet men för 149 kronor så är det nu fixat :-) 


Ett kondispass på gymmet blev det med i fredags. Ett pass som gav mig årets första skoskav... Skorna är gamla hederliga följeslagare så förstår inte att jag kan få skoskav av dem! Jag har från ingenstans börjat få skoskav hur ofta som helst. Det började förra sommaren och jag har konstant skoskavsårs plåster på hälarna. Eller nu var det någon månad sen sist, men hej nu är de tillbaka igen! 

Jag och Pontus gick promenad med Ebbe på seneftermiddagen innan mörkret la sig helt. Kan varit den halkigaste promenaden jag någonsin gått. Det i kombination med skoskav var inte den bästa kan jag ju säga. 


Vi fick gå på sidan längs med grusvägen för att inte ramla raklånga på marken. 

De hade grusat vid husen men när vi kom in i skogen så var det isbana deluxe. Helt galet att det kan bli som en skridskobana ÖVERALLT. Tänkte att det inte var så halkigt när vi kom in i skogspartiet men det var ju lika glashalt där. Vi fick gå i snön så då var det inte så halt, men det var inte det smidigaste. Där kan vi snacka power walk. Fast jag ramlade faktiskt inte en enda gång. Det var ju helt fantastiskt bara det:-) 


Kvällen spenderade vi sen med att kolla in Sverige i handbollen. Innan dess kikade vi på "Vem kan vad?" på Svtplay. Ett nytt familjeprogram vi börjat kolla på här hemma. "Talang" började nyligen det med. Det är också ett rätt roligt familjeprogram. Men jag klarar inte av att kolla på saker på tv 4. Det är ju bara reklamavbrott hela tiden. Det blir ju inget flyt i tittandet. Då är det i och för sig bra när man kan streama det och kika på det i efterhand:-) 


//Sofie 



Inga kommentarer: