21 januari 2021

Snöblask

Onsdagen startades med ett besök på gymmet innan jobbet. Som oftast. 

När jag kom hem från jobbet blev det ännu mer träning i form av snöskottning. Massa tunga snöflingor som föll ner från himmelen. Fy, så tungt det är att skotta blötsnö! 


Nej jag orkade inte gå in och byta om först men det gick alldeles utmärkt att skotta i strumpbyxor och klänning. Jag säger ju det, klänning är världens bästa plagg! 


Kom även på att jag typ bara äger två mössor. En reklammössa och så min LHC-mössa. Älskar min LHC mössa då den är så bra i modellen, varm och skön. Men det skulle ju vara kul att ha någon att variera sig med. Kanske ska bli mitt nästa köp. En ny mössa. Det äger jag ju faktiskt inte så många av. 

Nästa träningspass bestod av storhandling på Willys. Att sen komma ut och dra en kundvagen i snöslask var rätt svettigt det med. Och ja jag har köpt blöjor men de är inte till oss utan snäll som jag är köper jag blöjor till mina brorsdöttrar när det är extrapris. Vet ju att de förbrukar en del blöjor:-) 


Jag och Ebbe gick även en promenad efter mathandlingen. Det var också rätt kämpigt att gå i det dåliga väglaget. En timme senare satt vi i bilen igen. När jag kom hem och alla matvarorna var inburna och uppackade var jag så trött så trött. La mig på soffan med dubbla filtar på mig efter vi ätit middagen. Var frusen och kände mig inte jättepigg. 


Som tur var vände det för efter en godnattsömn så är jag som vanligt igen! Tänkte annars att det var min tur nu och bli sjuk men det verkar *peppar peppar* som det inte var så den här gången. 


//Sofie 

Inga kommentarer: