17 januari 2021

Uppdatering av utrustning, promenad och träning på gym


Förra året blev det ju inte så mycket av vare sig skridskoåkning eller skidåkning. Ja vinteraktiviteterna hamnade på paus då vintervädret uteblev helt. Så nu när vi fått snö och vinter igen var det dags att gå igenom och kika på vad barnen har för grejer som de fortfarande kan ha och vad som är urvuxet. 

Älskar då loppisen på Facebook! På ett par timmar hade jag fått tag i allt det som saknades här hemma. Några hundralappar kostade det och nu kan vi alla åka både längdskidor, utförs och skidskor hur mycket vi vill! Eller ja, så länge vädret tillåter. Så det skulle ju inte förvåna mig om det blev vår imorgon nu men men:-) 


Pontus han kämpar på med lilltoan på övervåningen. Vi rev ut allt i maj förra året och sen har det fått stå och torka ur ordentligt. Lite annat som kommit däremellan också så det har dragit ut på tiden men nu hoppas jag att vi snart ska kunna ha två toaletter i huset igen! Den är saknad om jag säger så. 
                                        

Själv tog jag med Ebbe och gick en långpromenad i den vitklädda skogen. 


Inte alls så dumt promenadväder. Endast några minus på termometern och ingen blåst. 


Ebbe han trivs när det är snö på marken. Han är lika glad varje morgon när vi öppnar dörren och den ligger kvar. Rulla sig i snön är en favoritsyssla tycker Ebbe. 


Jag längtar efter ljuset och sommaren men får det vara sån här vinter så är det ändå helt okej även för mig. 


Mina favorit vantar som jag haft i flera år sjunger på sista versen. Måste försöka hitta några liknade, älskar de här vantarna!


På eftermiddagen blev det även en vända till gymmet för att låta armarna få jobba lite.


Ja, det var typ min lördag det. Den var lugn och skön.



//Sofie

Inga kommentarer: