17 oktober 2010

Duschkabin

Pontus har hittat en bättre begagnad (eller snarare ny då de aldrig använt den) duschkabin som vi ska ställa nere i källaren undertiden vi renoverar badrummet. Måste ju ha någonstans att kunna duscha av sig:) Medans han är iväg och handlar den så är jag och barnen hemma här. Leah sover..Tror hon är trött efter gårdagen:) Och Hugo har så mycket energi i sin lilla kropp så jag vet inte vad. Har lite skolarbete att pyssla med men Pontus lovade mig tid att få sitt amed det senare i eftermiddag.

Slängde iväg sms om någon ville med ut på söndagspromenad i solen men jag har inget svar fått från någon..Typsikt. Får väl åka in till stan och gå en runda själv annars med barn och hund. Här omkring är det såna backar överallt (jag överdriver inte) så ska man gå själv med syskonvagn plus hund så är det mer än jobbigt. Därför brukar jag ta bilen en sväng och gå på lite nya platser när jag ska gå själv med alla.

Kanske ska vika lite tvätt undertiden jag väntar på att Leah vaknar så vi kan gå promenad sen? Hmm.. Låter inte så lockande men vad tusan det måste ju göras:P

//Sofie

1 kommentar:

Micaela sa...

Vilken fin layout du har eller vad det heter, tema kanske? Vill du ha sällskap på promenaden i stan kan du höra av dig :)