27 oktober 2010

Lek och stoj

Har varit på praktik idag igen (nehee??:) och efter det så tog jag med mig barnen hem till Cissi och alla hennes små vilddjur..:) De leker så fint tillsammans det är riktig kul att se att de går så himla bra ihop. Hugo var supernöjd när han kom hem och skulle berätta för pappa precis allt som de hade gjort:) Nu sover barnen..Efter lite om och men. Fast de var trötta både Leah och Hugo har ju hållt igång ett bra tag nu i eftermiddag/kväll.

Hoppas de vill sova hela natten utan några avbrott. Våra barn har verkligen kommit in i dåliga vanor när det kommer till nätterna. Leah vaknar och ska ha mat i tid och otid (mest otid då mamma och pappa vill sova när det är natt). Även att vi börjat ge henne välling och sett till att hon ätit bra på kvällen så vill hon ha massa mat på nätterna...Hugo han vaknar och är arg. Varje natt. Så himla arg att det tar typ en halvtimme innan han lugnar sig och somnar om i vår säng. Och lagom då så brukar ju Leah vakna..Livet leker verkligen som småbarnsförälder:)

Pontus ochj ag var med om något historiskt imorse. Jag och Pontus satt och åt frukost tillsammans och båda barnen sov! Vi satt i lugn och ro och läst tidningen innan vi skulle iväg. Rikigt bra start på dagen:)

Nu magövningar och sen sängen tror jag:)

//Sofie

Inga kommentarer: