18 mars 2017

Godkväll lilla blogg!

Jag har visst inte varit inne här och skrivit något än idag. Ska alldeles straxt ha mys med familjen men måste ju bara uppdatera med några rader här först:-)

Pontus har stått ute i vedhögen hela dagen så barnen och jag drog till Cissi och hennes kids för att umgås. Barnen har lekt så bra! De var ute nästan hela tiden vi var där. Cissi och jag fastnade vid köksbordet där vi satt och pratade och pratade i flera timmar.


Jag och Cissi har ju umgåtts sen Hugo och Theo var bebisar. Det är några år och några fler barn har tillkommit sen dess. Här är en bild från när vi sågs när Leah var pytteliten bebis. Så små de är alla barnen! Då fanns vare sig Wilmer eller Saga:-)

Det var så kul och ses! Blev en dejt ihop på Coop med innan vi drog hem för att laga middag. Eller laga middag, vi gjorde tacos på barnens begäran. Men det var oväntat gott! Nu blir det lite gött i soffan framför Talang som ju börjar ikväll. Trodde Gladiatorerna skulle dra igång igen? Jaja same shit om du frågar mig. Kollar på det för barnen vill:-)

//Sofie

Inga kommentarer: