19 mars 2017

Styrketränat


Tjoho! En vecka har gått sen jag tränade sist men idag kände jag mig piggare så åkte till gymmet och körde ett styrkepass. Värmde upp på crosstrainern men konditionsträning är inte det bästa märkte jag. Snoret rann och hostan kom fram men om jag kör styrka, som jag gjorde idag, så kändes det helt okej. Får börja där och försöka mig på att träna löpning så snart igen. Börja lite smått så kanske det går bättre. Börjar få riktigt panik inför göteborgsvarvet. 2 månader kvar och jag har typ inte kunnat börja min träning inför det. Hoppas kroppen vill bli helt frisk snart.

Hugo är och leker med en kompis och Leah har en kompis här. Ska äta lunch straxt och sen åka och hämta Hugo för att sen skjutsa honom till sin innebandyträning. Leah har redan varit på sin och hon var så nöjd efteråt och berättade om typ hel träning för mig.

Var och handlade mat med efter jag tränat. Det är helt värdelöst att handla mat på söndagar. Tomt på flera hyllor och inga vidare bra datum på varorna. Men men nu är det påfyllt iallafall så vi ska kunna klara oss fram till helgen hoppas jag.

Nu blir det lunch!

//Sofie


Inga kommentarer: